Adžić: Ovosezonski Tiringer biće težak rival

0

Rukometašice Budućnosti će u okviru 2. Kola glavne faze Lige Šampiona u subotu od 19 časova ugostiti Tiringer i pokašati da pred svojim navijačima dođu do prvih bodova.
Iako je njemački sastav bio redovna muštarija plavih koje su u dosadašnjih osam međusobnih susreta slavile čak sedam puta, trener Dragan Adžić najavljuje mnogo teži meč u kojem se nada mnogo boljem izdanju njegovih izabranica, nego protiv FTC-a prošlog vikenda.
– Sigurno je da ćemo ispraviti greške u odnosu na prethodni meč, pogotovo u odbrani i onog što se dešavalo u drugom poluvremenu. Riječ je o ekipi koja je za razliku od prethodne dvije sezone, malo drugačije igra. Imaju jako iskusnu ekipu i kvalitetnog trenera i igraju odgovornije nego ranije, tako da nema potrošnji lopti kao nekada što smo mi znali da iskoristimo. Sa tog aspekta biće još teže, pogotovo što je naša ekipa značajno mlađa u odnosu na prošlogodišnju koja je igrala protiv njih. U svakom slučaju, recept je na nama i ukoliko od početka do kraja meča budemo igrali našu igru moći ćemo da im parirmo i radujemo prvim bodovima u drugoj fazi u našoj dvorani- poručio je Adžić i dodao da je nastup Eme Ramusović u subotnjem meču pod znakom pitanja, dok Tanja Brnović smanjenim intezitetom trenira zbog zdravstvenih tegoba.
Ulaz u dvorani ,,Morača” biće slobodan.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.