Advokat Kavarić potvrdio: Doktorki prijećeno pištoljem u Institutu za javno zdravlje

1

Klinički toksikolog doktor Sandra Đuranović prijavila je policiji J.O., zaposlenog u Institutu za javno zdravlje (IJZ), zbog ugrožavanja bezbjednosti. Prijavu je podnijela danas podgoričkoj policiji, opisujući na koji način joj je ugrožena bezbjednost. Tu informaciju je potvrdio za Portal RTCG njen advokat Dalibor Kavarić.

Đuranović je jedini klinički toksikolog i stalno je zaposlena u Institutu za javno zdravlje.

Dana 27. juna 2022. godine nakon 14 časova nalazila sam se u glavnom holu Instituta. Tom prilikom , s obzirom na moju situaciju u Institutu, i početak formiranja Centra za kontrolu trovanja Crne Gore naglas sam u šali prokomentarisala da se ništa ne radi kako treba, da sve treba da se okrene naopačke i dobro pretrese od strane Inspekcije rada, pa ako treba otići ću kod predsjednika Države. U tom trenutku mi je J.O. prišao i ispod svoje majice izvukao niklovani pištolj tetejac, i prislonio mi ga na stomak. Onda mi je uputio riječi “ Nećeš ti dirati mog predsjednika“. Ja sam mu na to odgovorila „To je i moj predsjednik , ionako treba da se sastanem s njim, vezano za Centar za kontrolu trovanja“, ispričala je Đuranović u policiji.

Ona tvrdi da je radnik Instituta Nikola Konatar bio prisutan i da je vidio ovaj događaj, a sve je zabilježio video nadzor.

„Ja sam nakon ovog događaja krenula u moju kancelariju, a J.O. je ušao za mnom. Pritom razgovarao je sa mnom kao da se ništa nije dogodilo. S obzirom na svu ovu situaciju, želim da naglasim da se ne osjećam bezbjedno i molim vas da preduzmete sve mjere i radnje iz vaše nadležnosti kako bi me zaštitili“, rekla je Đuranović.

Advokat Kavarić je kazao da očekuje hitnu i adekvatnu reakciju nadležnih organa.

„Gospođa Đuranović se osjeća ugorženo i apelujem da se preduzmu sve mjere i radnje“, kazao je Kavarić.

1 Comment
  1. LJUBI komentariše

    Koja budala je zaposlila bolesnog,covjeka

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.