Administrativni odbor utvrdio listu kandidata za Savjet RTCG-a

2

Administrativni odbor jednoglasno je utvrdio listu blagovremenih i potpunih predloga kandidata za članove Savjeta Radio i Televizije Crne Gore (RTCG), a lista kandidata biće objavljena u Službenom listu Crne Gore, na internet stranici Skupštine. Odbor će u narednom periodu pozvati sve kandidate od kojih će, u zavisnosti od njihovih biografija, radnog iskustva i podrške, izabrati najbolje, o kojima će se poslanici na plenumu izjasniti naknadno.

Kandidati za članove Savjeta RTCG su Bojan Baća (predlog Univerziteteta Crne Gore), Žarko Mirković (predlog CANU), Stefan Bošković, Radoje Mijušković, Naod Zorić i Aleksandar Ćukovića (predlozi nacionalnih ustanova kulture i NVO), Jovan Lekić (predlog Privredne komore Crne Gore), Filip Lazović (predlog Unije poslodavaca), Veselin Drljević, Ljubomir Mudreša i Željko Đukić (predlozi NVO iz oblasti medija), Veselin Vujanović, Milica Špajak, Amina Murić, Jovan Ulićević (predlozi NVO), Marijana Camović Veličković (predlog Unije slobodnih sindikata), Nikola Tatar (predlog Saveza sindikata) i Predrag Marsenić (predlog Crnogorskog olimpijskog komiteta).

2 Comments
  1. Maki komentariše

    Ovo je zastidje kakvi su kandidati, sve DPS do DPSa…

  2. Slobo komentariše

    A Kadiju, Djurovica, Vukcevica? Niko da se sjeti ovih časnih ljudi? Pamtimo li televiziju prije njih, to zastidje, pamtimo li kroz što su prošli dok su se borili za ljudski javni servis

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.