Adel u emisiji potvrdila da se udala za Riča Pola

0

Pjevačica Adel navodno je potvrdila da se udala za Riča Pola.

Pričalo se da se par vjenčao prošle godine, a Adel je izazvala nova nagađanja kada je sportskog agenta nazvala svojim ‘mužem’.

Britanski Dejli mejl piše da je diva potvrdila da je u braku gostujući kod svog najboljeg prijatelja Alana Kara u Los Anđelesu.

Jedan od gostiju je potvrdio da je Adel bila u humorističnoj emisiji Alana Kara u LA-u i da je sjedjela u publici. Alan je pitao goste da li se neko nedavno oženio/udao, a Adel je viknula „Jesam“.

„Adel je sjedjela odmah iza mene sa prijateljicom. Njeno obezbjeđenje je došlo samo da joj donese grickalice“, dodali su.

Prošlog mjeseca, Rič, (41) osvrnuo se na glasine o braku kada je ispričao kako su on i Adel (35) ‘pomagali jedno drugom’ tokom njihove dvogodišnje veze.

Pojavljujući se na CBS Mornings, Rič je rekao: „Bila je sjajna, mislim da bi se složila da smo definitivno pomogli jedno drugom. Ja sam u dobrom prostoru, mi smo u dobrom prostoru. Ona je sjajna. Sjajna je za mene. Savršeni smo jedno za drugo.“

Riča je potom voditeljka CBS-a Gejl King pitala o glasinama da su se on i Adel vjenčali.

„Možeš da kažeš šta god želiš“, prije nego što je dodao da on nije „tip osobe koja stavlja svoj lični život pod budno oko medija“.

Adel je u aprilu 2019. godine okončala razvod od Sajmona Konekija s kojim ima sina Angela.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.