Abazović: Na Zakon o slobodi vjeroispovijesti je stavljena tačka

8

Inicijativa ima za cilj da stavi pečat na cijelu priču da će kulturna dobra Crne Gore završiti negdje drugo, što bi oni rekli u Čačak, naveo je potpredsjednik Vlade i predsjednik pokreta URA, dr Dritan Abazović.

Poslanički klub Crno na bijelo uputio je Ustavnom sudu inicijativu za ocjenu ustavnosti člana 12, koji se odnosi na zaštitu kulturnih dobara. O pomenutoj inicijativi danas se, iz Nikšića, oglasio potpredsjednik Vlade i lider Građanskog pokreta URA, dr Dritan Abazović.

“Inicijativa ima za cilj da stavi pečat na cijelu priču da će kulturna dobra Crne Gore završiti negdje drugo, što bi oni rekli u Čačak. To je i teoretski nemoguće, ali je dobro da i Ustavni sud, ovakav kakav je, da potvrdu toga. Naši poslanici su dva puta glasali za Zakon i smatramo da je liberalan, dobar i pravedan pa samim tim i rješenje za naš pravni sistem”, navodi Abazović.

Potpredsjednik Vlade i lider URE ističe da je na Zakon o slobodi vjeroispovjesti stavljena tačka.

“Doveli smo sve vjerske zajednice u ravnopravan položaj i tu je stavljena tačka. DPS kao politički davljenik, potpomognut i nekim drugim subjektima kojima smeta jaka URA kao istinska građanska opcija, pokušava jeftinim spinovima da napravi problem gdje ga nema. Vrijeme je da se okrenemo budućnosti i brobi protiv korupcije. Svi koji žele istinski građansku, evropsku i ekološku državu Crnu Goru. Idemo dalje, do pobjede u Nikšiću, a onda i u svim ostalim opštinama. Snažno i odlučno kao i na parlamentarnim izborima u avgustu prošle godine..”, zaključuje Abazović.

8 Comments
 1. Ivi komentariše

  Inicijativa ima za cilj da izprepadaš Srbe da ćute, da pokuša da dobiješ jedno mjesto u Nikšiću. I da nastaviš sa bukvalno tim smećem a ne ekspertima dobro napasaš zadnjicu.

 2. Kontra revolucija komentariše

  Abazovicu, dosta laganja !.
  Jel ti to ambasade diktiraju ?.
  Ako je zapecaceno ne treba ici na sud kod “neprijatelja” na proveru !.
  Mudar si ti lopov i prevarant, nema sta, ko da si Albanac ili Bošnjak u Prištini ili Sarajevu u podmuklošcu školovan !.

  1. LipaLipa komentariše

   … Contra, ,,, stav Abaza, vise nego prihvatljiv. … nezavsno, on ili njegovi, pokrenuli interpelaciju, … birna je konacnica, aktiviranje US-a, … donosenje odluke, koja ne moze biti dugacija, potvdna, … stavlja se tacka na ovaj zakon, … jednim metkom dva zeca, sve kako trbeba, … sto bi Abaz rekao, relaksirano bre !, … aj, zdravo, …

   2
   2
   1. Kontra revolucija komentariše

    A da ne prodje kroz US kao što nece ?.
    Nemaš ti pojima brale, pade zakon od DPSovog ustavnog suda ko kuca od karata !.
    Loš si ti bot , danas nisi zaradio sendvic !.
    Da ste promenili sudstvo mozda bi prošlo, ovako nesposobnost nove vlade vam curi iz svih rupa !.
    Tipicno ponašanje prozapadnih agenata !.
    Iz leve ruke šargarepa a iza ledja batina u desnoj, probaj da uzmeš !.

    1. LipaLipa komentariše

     … Contra, … sam znas da nisi u pravu, … po vama sve fukara do fukare, … zast bisudije US sliom na sramotu, … neustavnim proglasile, nakon svega, … nema ni promils sanse, ne moze milo bas sve, … nikad mogao, no spinujete, vadite se, … lako bi bilo za front, da Vlada, nesposobna, … sve je obrnuto, Vlada iznad svih ocekivanja, … no sto Abaz rece relaksirano ! … aj zdravo, …

 3. Ivi komentariše

  Iza privatne laboratorije koja radi PSR testove stoji dr Milan Mijović, koji ne živi u CG. On je vlasnik i osnivač. Hirurg je i napustio je CG ima više godina. Ali se neko govance dosjetilo da nas dobro oguli, iako je i Coca Cola pozitivna. Toliko o zatvaranju i kvalitetu rada LOPOVI.

 4. NIKO99 komentariše

  Glasajte za svoje a ne za tuđe, dosta su nas ucjenjivali.

 5. E viva komentariše

  Sve oteto mora da se vrati drzavu cg..do tada nece biti srece

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.