Abazović godinama napadao DF da radi za DPS, a on prvi otrčao na kanabe kod Duška Markovića!

4

Predstavnici Građanskog pokreta URA saopštili su da su spremni da predlože i pojedina kadrovska rješenja koja se tiču crnogorskih institucija i da će se o rezultatima inicijative “Savez za Evropu” odrediti nakon predloga koji stignu iz Vlade Crne Gore, saopšteno je danas iz Vlade.

U danu kada DPS juriša u Budvi da preotme vlast, koju čini i URA, Dritan Abazović na razgovorima sa Duškom Markovićem. Osim razgovora, kako je saopšteno, pali su i prvi dogovori, izgleda, budućih partnera na političkoj sceni.

Da se samo prisjetimo šta je sve Abazović govorio ovih godina za kolege iz opozicije, kako ih je napadao za navodne dogovore sa DPS-om, a ustvari je on prvi otrčao na kanabe kod Markovića.

Nakon ovog današnjeg sastanka Markovića i Abazovića, sve je mnogo jasnije. I ovi dugogodišnji napadi na kolege iz opozicije, danas dobijaju svoj pravi cilj. Ako je bilo onih koji su sumnjali, danas im je sve jasno. U Budvi se brani vlast od jurišnika iz DPS-a, a Abazović na kanabeu kod Markovića sklapa dogovore!

4 Comments
 1. Kafanski filozof komentariše

  Jel cudno?.
  Ime: Driton Abazovic !?!?!?.

  22
  1
 2. Mrkel komentariše

  Svetlan gleda sebe da namiri mlad pametan ako moze sretno bilo, nek im izvuce sve. Kapitalizam je to svak za sebe pa ko sta ponese

  1
  11
 3. Цг komentariše

  Dritan = Pajović
  URA = Pozitivna
  Pravoslavci,pamet u glavu! Ko glasa URU glasa za dps!!! Koga god propagiraju Vijesti taj vam je partija dps-a kako bi prevarili izbornu volju građana!
  Budva je primjer ko je URA (udbaska partija)

  9
  1
 4. Kosovo ❤ Crne Gore komentariše

  Dritan i URA su podvala udbe..to je svakoj budali jasno, taj ko to ne vidi je lud! Nadam se da će dritan proći kao pozitivna na poslednjim izborima! I nek se dritan istavi projekta crkve nego nek pravi dzamije nacionalnih crnogoraca!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.