Abazović: Crna Gora neće više biti sigurna luka za kriminalce

2

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović čestitao je svima koji su učestvovali u akciji hapšenja članova jednog kriminalnog klana – Upravi policije i Specijalnom državnom tužilaštvu.

“Ovo je najjači udarac koji smo zadali mafiji u protekloj deceniji i mislim da je samo prvi od onih koji će uslijediiti”, rekao je Abazović na vanrednoj pres konferenciji Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije.

Kazao je da u Crnoj Gori nema nedodirljivih i da hapšenje članova kavačkog kriminalnog klana ima međunarodni značaj, te da su već dobili pohvale sa međunarodnih adresa.

Poručio je da Crna Gora neće više biti sigurna luka za organizovani kriminal i da će kriminalcima u Crnoj Gori biti usko.

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović kazao je da ima poseban lični osjećaj zadovoljstva jer je ovom akcijom rukovodio novi menadžment koji je izabrala aktuelna Vlada.

“Mi smo krenuli odlučno i ovo je jasan pokazatelj. Samo se timski i složno može boriti protiv organizovanog kriminala”, kazao je Sekulović.

Istakao je da menadžment MUP-a stoji iza rukovodstva Uprave policije i apelovao je na crnogorski parlament da što prije usvoje Zakon o unutrašnjim poslovima.

Pomoćnik direktora Uprave policije Dejan Knežević kazao je da će prioritet UP biti borba protiv kriminala i korupcije.

(Vijesti)

2 Comments
  1. Istina je jedna nema dvije komentariše

    Daj cuti ne seri… Kriminalci jos uvijek obavljaju znacajne funkcije u CG…

  2. ajica komentariše

    o cemu pricas abazovicu o kavackom i skaljarskom klanu a taj sto ih stvorio ili stvorili su i dalje na slobodu i vucu konce u ovoj drzavi i oce da ti izazovu sukobe. abazovicu daj ti ovu mozuru sa kojom si maha uoci izbora , daj zakon o tuzilastvu i pravosudju daj zakon o porijeklu imovine abazovicu sa kojim je konatar maha uoci izbora , raskini sve ugovore o mhe jer vlesnici njihovi uzimaju ogromne pare ka ovaj blazo djukanovic a narod derete na racune . daj uzmi majbah abazovicu kakav si ti potpresjednik vlade za bezbjednost kad nesmijes poslati ministra mupa ili brdjanina da mu ga uzmu . najveci mafijasi i kriminalci su netaktuti abazovicu . pokazi hrabrost uzmi mu majbah pa cemo onda pricati i abazovic zasto nema interpolove potjernice za marovicem .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.