Zvezdin tim za Totenhem: Vulić od početka, Tomane prije Pavkova

Zvezdin tim za Totenhem: Vulić od početka, Tomane prije Pavkova

Dok su trenirali na novom Vajt Hart Lejnu, čiji hodnici mirišu na nove stvari, a unutrašnjost oduzima dah svakom Balkancu, igrači Crvene zvezde su izgledali vrlo koncentrisano i fokusirano na rad. Takvi će morati da budu i za 24 sata ukoliko žele da steknu osnovni preduslov da se iz Totenhemovog doma vrate sa pozitivnim rezultatom. Ili sa pozitivnim utiskom.

Trener Vladan Milojević ohrabrio je momke, koji su krenuli na put Ujedinjenog Kraljevstva, rečima da ne želi da priča o izostanku Boaćija. Možda je to bila jasna poruka pedantnog stručnjaka na klupi crveno-belih da veruje u Tomanea. Da, portugalski napadač i bivši igrač Tondele biće prvi izbor Vladana Milojevića za sutrašnji meč. Očigledno je Zvezdin strateg procenio da Tomane ima više energije da pomogne timu od Milana Pavkova, koji bi mogao da bude adut sa klupe.

Neće Tomaneu utakmica u Londonu biti prvi veliki ispit u crveno-belom dresu. Bio je starter i protiv Olimpijakosa, kada nije ušao u šansu, niti se istakao asistencijom, ali… Stručni štab predvođen Milojevićem je bio zadovoljan ostvarenjem momka koji je protiv grčkog šampiona pretrčao nešto više od 11 kilometara. Od toga dobar dio u sprintu.

Takav tempo biće potreban igračima Crvene zvezde u današnjem dvoboju. Dakle, Tomane će imati zadatak da stalno iskušava odbranu Totenhema, da je pritiska i možda olakša posao ostalim saigračima iz ofanzivnog dijela.

Utakmica se igra večeras u Londonu od 21:00 h.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *