Zvezda: Veliki smo klub da bi nam budućnost zavisila od Budućnosti

0

Košarkaški duel Budućnost Volija i Crvene zvezde biće vatren i na parketu, i van njega. Iz Crvene zvezde poručuju da je “predsjednik KK Budućnost u oktobru prošle godine pisao pismo Iztoku Remsu, komesaru zaduženom za delegiranje sudija ABA lige, i menadžmentu ABA lige, grubo se miješajuci u nadležnost rada komesara za suđenje, koji je nakon analize dosadašnjeg takmičenja u ABA ligi, prilikom delegiranja, podlegao tom pritisku”.
“KK Crvena zvezda neće dozvoliti da nas neko, po modelu koji je viden u nekim prethodnim vremenima, uvlači u svojevrsni ‘rat saopštenjima’ pred važne utakmice, već će na neistine odgovarati istinom i činjenicama”.
“Poslije događaja na trećoj utakmici polufinala plej-ofa i ovog naivnog pokušaja dezinformisanja javnosti, ostavljamo upravo javnosti da sama donese zaključke: ko diže tenziju, ko je neinformisan, ko ne čita zapisnike sa sjednica predsedništva i Skupština ABA lige, ko pokušava da napravi od sebe žrtvu, i ko se koga plaši?”.
Iz Zvezde poručuju da su “isuviše veliki klub da bi budućnost zavisila od jedne serije plej-ofa i duela sa Budućnosti”.
“Uživajte u najvećem uspjehu svog kluba i prvom plasmanu u finale ABA lige, igrajmo košarku i neka pobijedi bolji na terenu, ali isključivo u regularnim uslovima za koje se kao klub borimo”, zaključuju u Zvezdi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.