Zvezda i Partizan kreću u kvalifikacije polovinom avgusta, plej-of runda krajem septembra

0

Prema saznanjima MOZZART Sporta trka za mesta koja vode u Ligu šampiona i Ligu Evrope počela bi 28, 29. i 30. jula, dok bi revanši bili zakazani sedam dana kasnije.

Crvena zvezda i Partizan bi, prema sadašnjem stanju, preskočili tu rundu. I uključili bi se u drugom kolu kvalifikacija. Termini za Ligu šampiona su 11. i 12. avgust, dok bi 13. avgust bio rezervisan za Ligu Evrope. Revanši bi se ponovo igrali za sedam dana.

U slučaju da crveno i crno-beli prebrode mečeve u kojima će biti favoriti zbog dobrog koeficijenta, u avgustu bi odigrali još jedan meč. Tačnije, prvu utakmicu trećeg kola, dok bi revanši bili na programu 15. i 16. septembra.

I za kraj ako stignu do plej-ofa srpski klubovi će na teren u trećoj nedelji septembra. Odlučujući mečevi za plasman u Ligu šampiona su na programu 22. i 23. septmbra, te revanši sedam dana kasnije. Karta za Ligu Evrope bi se overavala 24.septembra i prvog oktobra.

Prema sadašnjem planu UEFA grupna faza elitnih takmičenja počela bi 15. oktobra. Naravno, postoji i dalje opcija da zbog dužine pandemije dođe do novih promena. Ali večiti su dobili već plan UEFA kako bi mogli da planiraju aktivnosti u letnjem prelaznom roku.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.