Zvanično: Veličković još godinu u Partizanu!

0

Jasno je da će Novica Veličković igrati i sledeće sezone u Partizanu, on je uveliko na pripremama sa ekipom, a sada je došlo i vreme da se to sve ozvaniči.

Partizan je na zvaničnom sajtu objavio da je produžio ugovor sa Veličkovićem za narednu sezonu, pa će tako on i u narednom periodu biti kapiten tima. Rekorder po broju nastupa u crno-belom dresu će kao kapiten predvoditi Partizan NIS i u sezoni 2020/21.

Ovog popodneva, Novica Veličković je potpisao novi ugovor sa klubom i na taj način i formalno potvrdio svoj ostanak u crno-belom dresu.

„Već je mnogo puta ispričana priča o tome koliko meni Partizan znači i koliko sam za njega vezan. Sa godinama, moja uloga u timu se menjala, ali želja za pobedom i motivacija da zalaganjem opravdam svoje mesto na terenu nikada nisu. Tako će biti i u sezoni pred nama“, istakao je Veličković.

Dakle, očekivano, Veličković će pokrivati poziciju četiri i ove sezone i iskustvom i znanjem pomagaće Rašonu Tomasu i Stefanu Jankoviću.

Prošle sezone je imao dosta dobrih rola, posebno kada su teške utakmice u pitanju znao je da povuče tim u početnim minutima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.