Žuta podmornica potopila Almeriju

0

Kriza je definitivno prošlost. Žuta podmornica je zakrpila sve rupe, voda više ne ulazi u njen stomak.

Viljareal je danas ostvario drugu uzastopnu pobjedu u Primeri nakon crne serije od četiri uzastopna poraza. Pred momcima u žutim dresovima pala je Almerija, koja nije imala nikakav odgovor za raspoložene goste – 2:0.

Bila je ovo jedna od situacija u kojima rezultat potpuno prati tokom igre na terenu. Viljareal je pogotovo u prvom poluvremenu dominirao terenom, pa je odnos šuteva na gol poslije 45 minuta igre bio 5:0! Domaćin nije uspio da na svom terenu nijednom čak ni zapreti Žutoj podmornici. Nezadovoljni trener Rubi je na poluvremenu napravio trostruku izmjenu, samo što ni to nije ništa promenilo u odnosu snaga na terenu.

Gosti su imali najbolje šanse preko Pareha i Čukvuezea, ali su na gol ipak morali da se strpe do drugog poluvremena. Odbrana domaćina, kojom je komandovao Srđan Babić, držala se do 76. minuta, kada je Moreno pogodio na asistenciju Čukvuezea.

Pred sam kraj meča Viljareal je duplirao prednost i ubio sve nade Almerije da može makar da boda. Pored 2:0 na semaforu, statistika je govorila i da je odnos šuteva na gol 16:3! Pobjeda kojoj se nema šta zameriti.

LaLiga, 24. kolo – petak: Sosijedad – Kadiz 0:0; subota: Hetafe – Đirona 3:2 (3:0) /Unal 2, 14, Majoral 43 – Kasteljanos 54, Gutijeres 80/, Almerija – Viljareal 0:2 (0:0) /Moreno 76, Morales 88/, 18.30: Majorka – Elče, 21: Atletiko M – Sevilja, nedjelja od 14: Valjadolid – Espanjol, 16.15: Barselona – Valensija, 18.30: Rajo Valjekano – Bilbao, 21: Betis – Real Madrid, ponedjeljak od 21: Osasuna – Selta Vigo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.