Zorana Mihajlović: Sramno je to što opozicija radi, dok milioni građana sjede u svojim kućama

0

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je poštovanje mera iz domena javnog zdravlja u vreme epidemije koronavirusa zadatak broj jedan za sve građane, uključujući i političare, tako da je stoga nezamislivo da neko na kršenju saveta lekara pokušava da gradi politički rejting.

– Minimum odgovornosti koji bi se očekivao od bilo kog političara jeste da u vreme epidemije ne radi suprotno preporukama lekara, da ne ugrožava javno zdravlje. Sramno je da dok milioni građana Srbije sede u svojim kućama, opozicioni političari prave protest u vreme policijskog časa da bi privukli pažnju, a da pritom neki od njih i vređaju penzionere koji jedini u to vreme smeju da šetaju – navela je potpredsednica Vlade.

Hvala radnicima kineske železnice na solidarnosti, prijateljstvu i velikoj pomoći!

U saopštenju za javnost, ona je kazala da se ne može profitirati na nepoštovanju mera medicinske struke.

– Ne potcenjujte građane Srbije, jer nećete politički profitirati tako što ćete raditi protivno savetima lekara i ugrožavati druge građane – poručila je Mihajlovićeva.

Kako je kazala, vrlo brzo će doći vreme kada će ponovo oživeti politička borba, i kada će doći do ponovnog političkog obračunavanja.

– Tužno je što sada opozicioni lideri svoje lične i političke interese stavljaju ispred najvišeg interesa svih građana Srbije, a to je zdravlje građana i borba protiv zarazne bolesti – zaključila je Mihajlovićeva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.