Zogović: Država mora da profunkcioniše, ne treba čekati da nam drugi rješava stvari u sopstvenoj kući

2

Država mora da profunkcioniše. Svako ko bude birao da pravi opstrukciju pravdi moraće milom ili snagom države da se sa suoči sa zakonom, poručio je poslanik Demokratskog fronta Milun Zogović.

“Pravosuđe treba svakog da primoli k’ poznaniju prava, a ne da legitimiše korupciju, kriminal i izigravanje zakona. Eto zasto je trebalo odmah, po hitnom postupku, izglasati predloge zakona iz oblasti tužilaštva. Promjene tuzilačkih zakona su uslov bez kojeg se ne može. To bi bilo i upozorenje sudijama da je prošlo vrijeme selektivne pravde, političkog uticaja i partijskog suda”, napisao je on na Fejsbuku.

Poručuje da ne treba odugovlačiti i čekati da nam drugi rješava stvari u sopstvenoj kući.

“Vrijeme curi, svidjalo se to nekom ili ne, jednostavno, “regule” moraju jednako važiti za sve. “Nedavno sa napisao da Migo mozda nije uzeo kovertu”, naglasio je on.

Podsjetimo, Viši sud u Podgorici donio je rješenje kojim se obustavlja krivični postupak protiv bivšeg gradonačelnika Slavoljuba Stijepovića.

2 Comments
  1. trn komentariše

    Zasto kmecite po novinama?Zar nije logicnije da vise date do znanja Abazovicu i Krivokapicu da ne mogu raditi sto hoce?

  2. LipaLipa komentariše

    … prica ni smijesna, ko kad Perica razmislja,. … oce regule, a ruse ustrojstvo pravosudja, .. radi Katnica, za luk doktora, oce evropski stsndar, obaliti, … front, kao da ih koji obad, napanuo, … puni neke huje, nezadovoljstva, … kao da su igubili, ne dobili izbore,vlast, … kako god prosli u NK(kameno), simirice se, za neko vrijeme, … mozda opet na izbore, obrnu, obadi, obadi, … aj’ zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.