Zogović (DF): Slobodu nećete uhapsiti, vidimo se na protestu u subotu!

Zogović (DF): Slobodu nećete uhapsiti, vidimo se na protestu u subotu!

Pozivam ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i direktora Uprave policije Veselina Veljovića da javnosti saopšte ko je naredio hapšenje časnog i poštenog domaćina iz Andrijevice i prekaljenog borca za poštenu, pravednu i slobodnu Crnu Goru Žarka Pajovića, saopštio je Milun Zogović, poslanik DF-a.

“Dok se glavni lopovi iz „filmova“ odbjeglog režimskog tajkuna šepure na slobodi, zarobljeni policijski i tužilački aparat cijeli dan je držao u pritvoru jednog časnog i poštenog čovjeka, samo zato što je na svom FB profilu objavio karikaturu nekakvog papkara. Diktatura, i represija dostižu vrhunac, ali to ujedno pokazuje stepen panike koji je zavladao na dvoru. Nervoza, nesanica, strah i trema ko će se sledeći u „filmu“ pojaviti sa kovertama, torbama, aktovkama ili zatečen u nekim drugim nepočinstvu i nesojluku, kaže Zogović.

Na žalost malo je onih koji su obavljali neke značajnije funkcije u ime DPS-a, a koji su potpuno sigurni da ih Knežević nije snimio jer su se zakonito vladali.

“Sve ovo je najbolja potvrda da je režim u potunom rasulu. Smjena aktuelnog režima je neminovnost, zato je krajnje vrijeme za objedinjavanje svih opozicionih potencijala kako bi se smijenio ovaj krminalni režim i izabrala tehnička vlada za pripremu prvih slobodnih i fer izbora u Crnoj Gori. Pokušaj zastrašivanja gradjana, samo par dana pred zakazani protest, samo će dodatno mobilisati slobodne gradjane i biće dodatni pozitivni impuls. A što se tiče gospodina Pajovića njega lično ne treba posebno sokoliti, jer da je htio da se prepada i da uzmiče od režimske torture imao je kad u proteklih tri decenije. Jednostavno, režimlije su potpuno pobrkale, ove njihove metode ne prijenjaju za takve karaktere. Sloboda se ne da uhapsiti. Zato hrabro i odvažno, svi zajedno do slobode. Vidimo se u subotu, poručio ke Zogović.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *