Zirojević Lakoviću: Značilo bi mi da kontrolno saslušanje premijera i ministra unutrašnjih poslova obavimo prije mog odlaska u penziju

0

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić obavijestio je skupštinski Odbor za bezbjednost i odbranu da se neće pojaviti ni na ponovo zakazanoj sjednici 16. jula na kojoj je trebalo biti obavljeno kontrolno saslušanje premijera i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića na temu: “Imenovanje v.d. direktora Uprave policije i posljedice na sistem bezbjednosti u Crnoj Gori”.

To je, na društvenoj mreži „X“, objavio poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević. On se tim povodom obratio predsjedniku Odbora, poslaniku PES-a Miodragu Lakoviću:

“Kolega Lakoviću, razumijem da ste Vi penzioner, ali bi meni lično bilo veoma važno da ovo saslušanje obavimo prije mog odlaska u penziju”, ironično je prokomentarisao Zirojević.

Ovo je drugi put da se odlaže sjednica Odbora na koju poslanici čekaju gotovo 3 mjeseca. U međuvremenu, na dužnost direktora policije se ponovo, sudskom presudom, vratio Zoran Brđanin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.