Žičara „Kotor – Lovćen“ besplatna za djecu iz Crne Gore

0

Inicijativa predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića o besplatnoj vožnji žičarom „Kotor – Lovćen“, dobila je pozitivan epilog. Kako je saopšteno iz Opštine Kotor, dogovoreno je da se odluka o besplatnoj vožnji odnosi na djecu iz cijele Crne Gore, kao i njihove vršnjake iz inostranstva od 1. do 31. jula ove godine. Odluka važi za djecu uzrasta do 12 godina.

„Želeći da izbjegnemo moguću negativnu reakciju javnosti u smislu tumačenja da se radi o teritorijalnoj ili nekoj drugoj diskriminaciji putnika na žičari, donešena odluka se odnosi na djecu svih crnogorskih opština, kao i na djecu iz inostranstva koja će u tom periodu posjetiti ovu prelijepu zemlju, čime je Vaša inicijativa dobila na značaju i obradovaće još više najmlađih, a nama najdražih putnika“, stoji u odgovoru predsjednika Odbora direktora Žičare „Kotor – Lovćen” Martina Leitnera.

Kako je kazao, uz nove sadržaje na izlaznoj stanici Kuk koje su pripremili za njih, to će biti jedinstveno iskustvo.

„Time još jednom pokazujemo društvenu odgovornost i spremnost da aktivno učestvujemo u razvoju turizma u Crnoj Gori”, kazao je Leitner, koji je iskoristio priliku da Jokiću zahvali na ogromnom doprinosu prilikom izgradnje žičare, kao i profesionalnoj administraciji grada Kotora sa kojom imaju, kako je naglasio, odličnu saradnju.

Predsjednik kotorske opštine Vladimir Jokić, koji je danas dobio zvaničan odgovor na inicijativu, uputio je zahvalnost menadžmentu žičare i gospodinu Leitneru, naglasivši kako će se saradnja Opštine Kotor i Žičare nastaviti na zadovoljstvo ne samo naših sugrađana, već i cijele Crne Gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.