ZHMP: Četiri ugrožena pacijenta transportovani u Urgentni centar KCCG

0

Dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore primio je poziv oko 12 sati da se desio saobraćajni udes u mjestu Obzovica, saopšteno je iz te ljekarske institucije.

„Na lice mjesta odmah su upućene četiri ekipe iz Podgorice, dvije sa Cetinja, jedna iz Budve, dva vozila Doma zdravlja Cetinje, dva vozila Opšte bolnice Cetinje i jedno vozilo VMC-a“, izjavio je Vuk Niković, direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore.

„Sinhronizovanom akcijom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore, doma zdravlja Cetinje, Opšte bolncie Cetinje i VMC-a, uz pomoć Uprave policije koja je obezbijedila koridor prolaska ekipa od mjesta akcidenta do bolnice na Cetinju a zatim i do Kliničkog centra, kao i službi zaštite i spašavanja, sedamnaest povrijeđenih je transportovano u Opštu Bolnicu Cetinje, a četiri pacijenta su pregledana u Domu zdravlja Cetinje. Nakon zbrinjavanja, četiri vitalno ugrožena pacijenta su vozilima Opšte bolnice Cetinje i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć transportovani u Urgentni centar KCCG“, dodao je Niković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.