Zenović: Novi izbori nisu rješenje, treba svi da sjednemo, privatne i političke interese ostavimo po strani i počnemo da radimo za Budvu

0

Đorđe Zenović, osilac liste Demokratske Crne Gore na lokalnim izborima u Budvi, izjavio je da je ta partija vodi razgovore sa listama koje su ostvarile najveći broj glasova.

„Naš opštinski odbor je usvojio zaključak kojim je obavezao nas koji učestvujemo u pregovorima da u formalne pregovore uđemo tek kada neko ima podršku od 13 odbornika, i koji bi sa naših četiri mogli eventualno formirati vlast. Situacija je kao što vidite, imamo blokadu Skupštine, blokadu izvršne vlasti. Ovo je druga turistička sezona bez predsjednika Opštine, što mislim da je strašno za jednu opštinu koja je metropola turizma. Službe ne rade svoj posao, grad se nalazi u rasulu i mislim da je to krajnje vrijeme da se svi uozbiljimo i da se konačno okanemo političkih interesa, okrenemo gradu i formiramo stabilnu vlast i izađemo iz vd stanja“, izjavio je Zenović, a prenose „Vijesti“.

Boji se, kako je dodao, da bi novi izbori donijeli sličnu situciju kao što je sada.

„Novi izbori, po mom mišljenju, nisu rješenje. Treba da svi sjednemo, i sve privatne, političke interese ostavimo po strani i počnemo da radimo za ovaj grad. Previše smo vremena izgubili, grad propada, situcija nije dobra i zato je vrijeme da se uozbiljimo“, rekao je Zenović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.