Zečević (NOVA): Okupator u Podgorici demonstrirao moć

0

Danas je okupator “demonstrirao svoju moć” tako što su dva aviona NATO u brišućem letu na vrlo maloj visini, probijajući čak i zvučni zid, plašili građane Podgorice i stavljali im do znanja da je ovo njihova teritorija i da se u potpunosti moraju slušati i poštovati njihove naredbe, ocijenio je Radoš Zečević, predsjednik NSD Podgorica.

“Po informacijama koje smo mogli dobiti, radi se o engleskim avionima i posadama koje je juče ponizno dočekao njihov lokalni sluga, koji se ovdje predstavlja i kao premijer Crne Gore, a kome su dozvolili da malo zaviri u unutrašnjost aviona. Premijer se nada da će sledeći put moći bar malo da se provoza pa makar ga morali okačiti na ono mjesto gdje se obično kače bombe.

Starije građane Podgorice ova buka podsjeća na 1944. godinu kada su vjerovatno roditelji ovih današnjih pilota, upravljajući britanskim avionima, sravnili Podgoricu sa zemljom i ubili svakog šestog građanina tadašnje Podgorice. Neuporedivo su više oni ubili Podgoričana u bombardovanju nego što su NJemci i Italijani ubili za četiri godine okupacije. Oni kažu da su tu, navodno, da bi čuvali naše nebo. Od koga? Naše nebo u poslednjih stotinu godina ugrožavali su samo oni koji se danas nalaze u NATO paktu”, stoji u saopštenju.

Građani Podgorice sa prezrenjem i velikim gađenjem posmatraju ovaj cirkus na nebu i ne zamjeraju toliko okupatorima koliko su ogorčeni na domaće izdajnike koji nemaju ni gram časti i dostojanstva da slijede primjere naših velikih predaka koji su se suprotstavljali svakoj sili.

“Nažalost, danas je u crnogorskom režimu pobijedila logika da je jedino bitno švercovati drogu, cigare, naftu i druge slične robe, a da moral i čast pripadaju nekim prošlim vremenima i da mi njihovom voljom treba da postanemo sluge nekadašnjim okupatorima.

NSD žali što naša djeca ovih dana imaju jedinu mogućnost da servisiraju najniže prohtjeve “poslovnih partnera” crnogorskih vlastodržaca jer je u međunarodnoj podjeli poslova najvećem broju naših sunarodnika dopalo da budu hostese bjelosvjetskih tajkuna, čiperi i krupijei u kockarnicama i rade najmanje plaćene poslove koji svojom prirodom i karakterom često dovode u pitanje i ljudsko dostojanstvo. Zato se ova moć i buka demonstrira građanima Podgorice da ne bi ko pomislio da se buni.

Mi pripadamo onim ljudima koji ne pristaju i koji se ne mire i koji će svim snagama da se bore protiv ovog zla koje je zarobilo Crnu Goru i znamo da posle svih ovih posrnuća, izdaja i prodaja, doći će dan kada ćemo povratiti dostojanstvo koje je nekada krasilo ove prostore, kaže se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.