Zečević (DF): DPS telefonom poziva stanovnike Konika i Vrela ribničkih da ih pitaju treba li im novca!

1

Danas (subota 25.april) u prijepodnevnim satima građani Konika i Vrela ribničkih su bili zasuti „dobročinstvom“ DPS-a. Oni su pozivani sa telefonskog broja 020/248-948 za koji smo utvrdili da je broj kancelarije OO DPS Podgorica, saopštio je Radoš Zečević, predsjendik podgoričkog odbora Nove srpske demokratije.

“Prilikom razgovora stanovnicima Konika i Vrela ribničkih postavljan je niz ”humanitarnih” pitanja u kojima su ih pitali da li im treba materijalna pomoć, pomoć u namirnicima, koje vrste namirnica, kao i da li im treba pomoć u novcu i u kolikom iznosu.

Ono što je bilo neočekivano za podgorički DPS u ovoj akciji, jeste činjenica da mnogi od onih koje su pozivali više nisu članovi njihove stranke. Ti ljudi, koji dobro znaju kakvim je prevarama i nepočinstvima sklon režim, obavjestili su DF u Podgorici o sramnim ponudama koje su dobili od DPS-a.

Mi smo ih obavjestili da je u skupštinskoj proceduri predlog DF-a o pomoći građanima, koja ne bi bila selektivna, i u kojoj bi bili obuhvaćeni svi punoljetni građani bez obzira na partijsku, vjersku i nacionalnu pripadnost.

Ova današnja akcija, kao i one ranije, realizovane u noćnim satima u Glavnom gradu od strane DPS-a, nisu nikakva pomoć, već klasičan primjer ucjene i kupovine glasova kroz zloupotrebu teške materijalne situacije u kojoj se građani nalaze.

DPS ne želi da pomogne svim građanima, već namjerno pravi ovakvu situaciju u kojoj može da pravi selekciju pomoći na način koji njima odgovara, svjesni koliko su, posebno kod građana pravoslavne vjeroispovjesti, izgubili podršku.

DPS ovakvim potezima potcjenjuje dostojanstvo ljudi, koje je neprestano pod udarom njihove sramne politike. Zato je neophodno natjerati državu da dijeli pomoć svojim građanima po jasno utvrđenim procedurama, bez ovakve sramne selekcije kakvu vrši DPS, bez ucjenjivanja i pokušaja ponižavanja građana.

Neophodno je kazniti DPS za ovakvo ponašanje i uskratiti mu svaki vid podrške.

P.S. 020/248-948 je broj OO DPS Podgorica za koji pretpostavljamo da je otvoren da čuje vaše stavove o ovoj vrsti njihovog pokušaja kupovine glasova, pa ko želi neka uzme sebi slobodu da im ostavi poruku šta o ovakvoj vrsti djelovanja misli, stoji u saopštenju.

1 Comment
  1. Buka komentariše

    Ocigledno su ove rede zakanile Snage DF a..u ponudi…p.s.Internetom kruze bas exsklusivne informacije..Na predlog Predsednika Vucica,,Mandic delegirao Dva dobrovoljca iz Vrha Svog Saveza..za Prve dobrovoljce,revolucionarnog tek otkrivenog Lijeka,Predsednika Tramps..radi se o gos n,Medojevicu i gos n Radunovicu..Pouzdan izvor tvrdi da je bila opsta Tuca u Frontu,za pruzeno im Prvijenstvo…pa ,mozemo im samo Cestitat i Zavidit…p.s.Odabra ih je Palah Burek Nas,nikad Svoj…nezvanicno…

    1
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.