Združena akcija: Abazović i URA spremaju klopku za SDP da ih ostave ispod cenzusa!

9

Lider URE Dritan Abazović pokušava da formira građanski savez pred izbore, kako bi pokušao da politički neutrališe SDP i ostavi ih ispod cenzusa, otkriva Borba.

Iz dobroobaviještenih izvora saznajemo da Abazović planira pravljenje šireg građanskog saveza.

Indikativno je da se u taj projekat krenulo nakon sastanka koji je Abazović, sa svojim funkcionerima, imao sa premijerom Duškom Markovićem.

Plan Abazovića je da okupi  sve ono što je građansko, a da SDP ostane van igre, odnosno, da pokušaju da ih ostave ispod cenzusa.

Gotovo je izvjesna saradnja sa predsjednikom Saveza građana CIVIS, crnogorskim kardiohirurgom, dr Srđanom Pavićevićem.

Abazović pokušava da se nametne kao lider građanske opcije i da nakon izbora bude svojevrstan tas na vagi.

”Crnoj Gori treba savez protiv korupcije i organizovanog kriminala, za građanski koncept na osnovama svake negacije bilo kakvog vida diskriminacije”, istakao je nedavno Abazović.

Jasno je da ta koalicija, koju on planira, ima jasan cilj, da u kampanji udari na SDP, koji pokušavaju da ogole i da ih ostave da sami izađu na izbore, jer računaju da će ih tako ostaviti van Parlamenta.

Međutim, Abazović već ima politički teg oko vrata, jer je nedavno sjedio s Duškom Markovićem u vili Gorica u jeku najveće krize.

9 Comments
 1. anonimni komentariše

  To je dobar potez. SDP odlazi na smetliste istorije.

  45
  5
  1. cgpg komentariše

   i abazovic novi krivokapic a ura novi sdp

   8
   21
 2. Boca di Cataro komentariše

  Mislim da je ova kombinacija dobra, da SDP ide samostalno a URA da pokuša da uključi ostale građ.opcije. Najbolja bi bila lista SDP, URA, DEMOS i nezavisni intelektualci…cca 10% ali to ne možr zbog surenjivosti tzv.Lidera.

  16
  3
 3. Komite su srbi ! komentariše

  Nista mi milije nece biti nego da sdp ostane ispod crte! Ako ima Boga, treba im suditi za širenje nacizma i ustaštva po cg! I nisu oni nikakve demokrate jos socijal…to je prevara u naslovu…oni su nacisti lopovi i prevaranti!!!

  29
  5
  1. Ivan komentariše

   Nik ti govori da se aivan komiti nijesu bili srbi vec crnogorski nacionalisti

 4. CG_Srpska Sparta_ komentariše

  Eo ga veliki Tacijev prijatelj smrad iz Ulcinja, a za Ranka mozda najvece govno koje cepa zemljom, da ne racunamo ove vec dobro znane.

  5
  8
  1. Ivan komentariše

   A muči avetinjo bolji je ovaj albanc od citave skupstine. Prica mu je zdravo razuma

 5. Nemanja pg komentariše

  Mislim da će kudravi gaučos jedino sebe ostaviti ispod cenzusa. Nema s kim nije izašao u koaliciji, sa SNP, Demosom, SDP, Demokratama, DF, evo sad na red dođoše i ovi ostaci Pozitivne. Taman je pravedno da zajedno propadnu jer je lider Abazović uzdizao lidera Darka Pajovića.

  6
  1
  1. Vukas komentariše

   A ti si neka kudrava Srbenda jel. Nikad sreće odje zbog vas I ovih tobože Crnogoraca to malo pravih sto ima će prije Gaučosa podržat jer mu je priča zdrava.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.