Zbog nedozvoljene trgovine: Dvije osobe uhapšene u Kolašinu

0

Kolašinca policija sinoć je u mjestu Rijeka Mušovića, postupajući po operativnim informacijama, zaustavili i kontrolisali teretno motorno vozilo kojim je upravljao A.B. (30), te pregledom pronašla veću količina robe bez potrebne dokumentacije o porijeklu.

„Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašin, koji je naložio da se roba privremeno oduzme, te da se A.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina“, saopštili su iz Uprave policije (UP).

Osim toga, kolašinska policija je u večernjim časovima 8. februara, takođe postupajući po operativnim podacima, na putnom pravcu Kolašin – Andrijevica, u mjestu Bare Kraljske, kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao M.M. (46) iz Rožaja.

„Ovom prilikom u vozilu je pronađeno preko 350 komada parfema za koje ovo lice nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju o porijeklu. M.M. je po nalogu tužioca koji je obaviješten o događaju, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina“, dodali su iz UP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.