Zbog dramatične situacije: Odložen sastanak sa Vučićem, predstavnici srpskog naroda iz Crne Gore odlučili da ostanu uz Mitropoliju!

6

Sjutrašnji sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predstavnika srpskog naroda iz Crne Gore odložen je zbog dramatične situacije vezano za vladiku Joanikija i osam sveštenika, saznaje Borba.

Predstavnici srpskog naroda, iz političkog i kulturnog života, nijesu željeli da napuštaju Crnu Goru nakon što se pogoršala situacija oko vladike Joanikija i sveštenika SPC.

Procijenjeno je da je u ovom momentu neophodno da svi djeluju zajedno, da budu jedinstveni u odbrani Srpske pravoslavne crkve.

Pošto situacija oko vladike Joanikija i uhapšenih sveštenika nije riješena tokom dana, već se, naprotiv, zaoštrila, predstavnici srpskog naroda odlučili su da ostanu uz narod i ne napuštaju Crnu Goru.

Kako saznajemo, sjutra će se održati konferencijska veza, u prostorijama Srpske kuće u Podgorici, između predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predstavnika srpskog naroda.

6 Comments
 1. Roro komentariše

  Vučić je svojim očima vidio što se sve spremalo Crnoj Gori za vrijeme moždanog udara.Valjalo bi da sledeća ekipa:Mandić,Bulatović,Labudović,Vuksanović…više ne brane Srpstvo u CG,jer će nestati…

  10
 2. Munja komentariše

  Hahaha, ostali stučnjaci da oni brane srbe, e kuku majko.. Niste ni za šta, osim da svratite na koljenicu u Kristal.. Kako su samo zabrekli, Medo, Glavonja, Bulatović.. Jedino se onoj pogani Pipunu ništa ne prima, eno ga zasuko se sav, samo mu uši rastu

  3
  2
 3. Buka komentariše

  Ha,ha,ha Gos n Munja..Nasmijaste me Iskreno..komplimenti,ha,ha

  1. Munja komentariše

   A u svom ovom jadu, moramo se malo i nasmijati.. Pozz

 4. Zovite me Đole komentariše

  Ovdje samo treba izvesti prostu jednačinu:

  Glavni neprijatelj Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića ima isto ime. Svi koji se prave da to ne znaju love u mutnom i neiskreni su, uglavnom i kvarni i Bog će im suditi za to.

  1
  1
 5. Traktorist komentariše

  Umesto da razvlačite kanapče na potezu karlobag -karlovac – virovitica, te vratite sve od dubrovnika do istre, da povratite katedralu u zagrebu koju izgradise srbijanci tamo negde prije adama i eve, izrodi napadoše podmuklo crnu goru te joj sotona u liku neurednoga i očigledno pod raznim opijatima popa klinovima probada ruke i noge, ali nećete kurvini sinovi nećete, dok je jednog crnogorca bit će crne gore, a ti pope mrš u bg pašaluk

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.