Zbog dojave o bombi: Evakuisan hotel CentreVille

0

Podgorička policija blokirala je prilaz zgradi u Atlas centru zbog dojave o postavljenoj bombi. Kako nam je potvrđeno, hotel CentreVille je već evakuisan.

Kako saznajemo, riječ je o lažnoj dojavi i svi zaposleni su se vratili na svoja radna mjesta.

“Naime, Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Podgorica je danas oko 19,00 časova prijavljeno da je u hotelu CentreVille postavljenja eksplozivna naprava. Policija je brzo i efikasno reagovala. Hotel Centre Ville je evakuisan. Lice mjesta je obezbjeđeno.

Tokom protivdiverzionog pregleda i preduzimanja mjera i radnji službenika Grupe za protivdiverzionu zaštitu, koja je ovom prilikom koristila pse posebno obučene za pronalaženje eksploziva, nije pronađena eksplozivna naprava. Nakon pregleda utvrđeno je da je prostor objekta hotela Centre Ville bezbjedan za boravak građana.

Operativnim radom policijskih službenika ubrzo je nakon prijave događaja identifikovano i pronađeno lice koje je, kako se sumnja, prilikom boravka u kafeteriji navedenog hotela, prijavilo da je u hotelu postavljena eksplozivna naprava i brzo se udaljilo sa lica mjesta. Riječ je o Faruku Jahi (27) iz Bara”, navode iz policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.