Završena rekordna sedma sezona EKO mini odbojke

0

Nakon 12 vikenda, 419 utakmica, u kojima je učestvovalo oko 900 djece kroz 73 ekipe iz 18 odbojkaških klubova, zaključena je sedma sezona EKO mini odbojke.

Projekat koji Odbojkaški savez Crne Gore organizuje uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD, Ministarstva sporta i mladih, CEV-a, Crnogorskog olimpijskog komiteta i Glavnog grada Podgorica, za najmlađe odbojkašice i odbojkaše uzrasta od 9 do 13 godina, iz cijele Crne Gore, ponovo je opravdao sva očekivanja.

Po završetku 14 utakmica koje su bile na programu posljednjeg vikenda u sportskoj dvorani Verde Complex, uručene su medalje učesnicima sedme sezone.

Predsjednik OSCG, Cvetko Pajković, uručio je medalje ekipama Ivangrada, Tempa i Budućnosti.

Generalni sekretar COK-a, Igor Vušurović, nagradio je članove cetinjskih Lovćena i Libera, kao i Mornara.

Primač servisa seniorske reprezentacije, Danijela Džaković dodijelila je medalje najmlađima iz Herceg Novog, Mrkojevića, Neta i Morače.

Srednja blokerka crnogorske reprezentacije, Teodora Rakočević uručila je odličja timovima Top Voleja, Akademije, Barbane i Albatrosa.

Mlada debitantkinja u našoj selekciji, Darja Popović, nekadašnja učesnica EKO mini odbojke, podijelila je medalje članovima Mediterana, Nikšića, Gorštaka i Gimnazijalca.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.