Završena liga CROSS PARK 2019: Najbolji fudbal u Podgorici se igra na Zlatici!

0

Osvajanjem prvog mjesta ekipa Poker room Zlatica, stavila je tačku na još jednu blistavu sezonu u podgoričkoj ligi malog fudbala CROSS PARK 2019.

Oni su u finalnoj utakmici, koja je bila borbena, ali ne i previše kvalitetna, zbog važnosti meča, savladali ekipu Restoran Balkan sa 3:0.

U utakmici za treće mjesto, Warburg je dobio ekipu KMF Zabjelo sa 4:1.

Ljubitelji fudbala su čitave godine mogli da uživaju u majstorima na malom terenu, prekaljenih fudbalera, od kojih su većina ostavili traga i na velikim terenima širom Crne Gore.

Ove godine, liga je brojala 24 ekipe, a kuriozitet je da je učestvovala i jedna ekipa iz Kolašina, kojoj se organizatori posebno zahvaljuju.

Ekipe Poker room Zlatica već drugu godinu za red osvaja pomenuti ligu, a ekipa je spoj mladosti i iskustva.

Za pobjedničku ekipu su nastupali Darko Brković, Danilo Vuković, Željo Tomić, Željko Adžić, Aleksandar Krivokapić, Radovan Marković, Nino Konjević, Stefan Ivanović, Ivica Vuković, Nikola Radonjić, Djordje Djoković, Dževad Turković, Vojvoda Malesija i Ivan Raković. Trener ekipe je bio Dalibor Radonjić.

Pobjednička ekipa Zlatica room poker

Za poraženu ekipu su nastupali Zoran Gostić, Miloš Pekić, Igor Šćepanović, Dalibor Abramović, Boris Milošević, Radovan Radonjić, Branislav Čolević, Darko Ceković i Dino Hadžiosmanović.

Da sve protekne u najboljem redu pobrinule su se i sudije Vesko Belojević i Boban Živaljević.

Organizator lige je Danilo Vuković, bivši igrač futsala i mini fudbala, gdje je bio reprezentativac, kao i nekadašnji fudbaler Koma sa Zlatice.

“Zahvaljujem se ekipama na korektnoj igri, a sledeće godine očekujemo veći broj ekipa. Takođe, zahvaljujemo se i klubu Poker room koji nas je finansirao, kao i Darku Vukoviću, poručio je Danilo Vuković.

Ekipa Balkana

Gostić, Čolević, Vuković i Milošević

Danilo Vuković sa peharom

Marković i Adžić sa peharom

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.