Zašto je seks preko telefona savršena prilika koju morate iskoristiti s vremena na vrijeme?

0

Ukoliko ste neko ko voli da “priča prljavo” i koristite nevaljale izraze kako biste povećali svoje i uzbuđenje partnera, onda je seks preko telefona prava stvar za vas.

Možda ćete osjetiti strah od toga da će vam ponestati riječi ili da ćete reći nešto pogrešno, ali je stvar samo u slobodi i prepuštanju. Ekspert Anabela Najt otkriva koje su to male tajne prljavih razgovora koje bi ste trebali da probate s vremena na vrijeme.

Izdvojite dosta vremena za seksi razgovor

Kada jednom započnete sa ovakvim razgovorom nećete željeti da vas bilo šta ometa i prekida pa je jako važno da se vremenski ne ograničavate. Prvo odaberite dan za to i potrudite se da budete sami kako vas niko ne bi prekinuo. Neka vrijeme bude ono koje odgovara oboma i sačekajte ako je partner u nekom poslu da bude slobodan.

Planirajte unaprijed

Razgovor se neće odvijati u pravom smeru ukoliko ne počnete onako kako treba. Priprema za seks preko telefona je isto kao i predigra. Kada se dogovorite oko datuma, obavite neophodne pripreme. Uradite sve ono što vas uzbuđuje: napravite sebi kupku, upalite svijeće, mirišljave štapiće i sipajte sebi piće.

Obucite se kako treba

Možda zvuči čudno, ali adekvatna odjeća za ovu priliku je veoma važna. Ukoliko izgledate najbolje što možete imaćete dodatno samopouzdanje. Pored toga što će vas glas vašeg partnera uzbuditi, sam pogled na vaše seksi tijelo i odličan autfit dodatno će vas uzbuditi.

Ubacite igrača sa klupe

Podignite vaš seksi razgovor na viši nivo tako što ćete da koristite i neke seks igračke. Ovo će učiniti da se osjećate više seksi i da se prljave riječi na neki način interpretiraju.

Prljavi razgovor zahtijeva prljave riječi

Ljubazan i nježan razgovor je ok, ali ne vjerujemo da će on uzbuditi vašeg partnera koliko vi želite. Iskoristite razgovor da ispunite neku od vaših fantazija i nemojte da se bojite da budete eksplicitni. Ovo je dio koji mnogima najteže pada jer koristite riječi koje ne koristite svakodnevno i u razgovorima sa drugim ljudima. Imajte na umu samo da je sve u praksi i da vremenom ljudi postaju u ovome vještiji.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.