Zastiđe li se ministar Ivanović Blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija: Ministarstvo spoljnih poslova čestitalo tzv. Kosovu „dan nezavisnosti“

0

Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore, na čijem čelu je trenutno Filip Ivanović, inače stipendista Blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija – koji je 1999. godine sahranjivao od terorista UČK masakrirana tijela Srba i Crnogoraca, čestitalo je juče lažnoj državi Kosovo takozvani „dan nezavisnosti“.

„Čestitamo vam Dan nezavisnosti Republike Kosovo*. Radujemo se daljem unaprjeđenju naših dobrosusjedskih odnosa”, piše u objavi Ministarstva na društvenoj mreži „X“.

Podsjećamo, oni kojima je Ministarstvo čestitalo „dan nezavisnosti“ protjerali su svih 28 hiljada Crnogorca sa prostora Kosova i Metohije.

Njihova groblja su prvo preorali, a potom i betonirali, kuće su spalili, stanove i imanja uzurpirali i nekažnjeno ih koriste već 24 godine. Dakle, sve ovo vrijeme otkako traje okupacija južne srpske pokrajine.

Nad kosmetskim Crnogorcima, ali i Srbima, u svakom smislu, počinjen je zločin na Kosovu i Metohiji.

No, iako znamo da je politika – politika, ipak se pitamo zastiđe li se, barem malo, ministar Ivanović svog i našeg duhovnog oca, Mitropolita Amfilohija, koji je nebrojeno puta govorio da je „Kosovo srce našeg srca i mi se njega ne možemo odreći„.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.