Zaplijenjeno oko 70 kilograma marihuane, uhapšen osumnjičeni

0

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije – Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droge su danas u nastavku aktivnosti borbe protiv krijumčarenja droge realizovali značajnu policijsku akciju u kojoj je zaplijenjeno oko 70 kilograma marihuane. Osumnjičeni je lišen slobode.

Na putnom pravcu Zeta – Podgorica u mjestu Dajbabe pripadnici Odsjeka su zaustavili vozilo marke „Škoda Octavia“ podgoričkih registarskih oznaka a koje se kretalo iz pravca Bara ka Podgorici.

Vozilom je upravljao E.N. (22) iz Ulcinja.
Prilikom pregleda vozila, u prtljažnom dijelu, pronađeno je 13 većih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana težine oko 70 kilograma.

Viši državni tužilac u Podgorici naložio je da se E.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Policijska akcija je sprovedena u cilju presijecanja još jedne krijumčarske rute koja vodi iz Republike Albanije, preko Crne Gore ka Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj te dalje ka zemljama Zapadne Evrope.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.