Za VDT-a sve normalno: Stanković neće podnijeti ostavku

1

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković poručio je u intervjuu Televiziji Televiziji da neće podnijeti ostavku, negirajući da Tužilaštvo selektivno postupa u predmetima.

Stanković je, komentarišući to što je njegov sin Aleksa javno podržao osumnjičenog u aferi “Koverta” Slavoljuba Stijepovića, rekao da on ima sopstvene stavove sa kojim se nekad ne slaže, ali da to nije zvaničan stav Tužilaštva.

Svetlana Đokić pitala je Stankovića i kako gleda na odluku Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da ne sasluša predsjednika države Mila Đukanovića, iako je osumnjičeni biznismen Duško Knežević rekao da je novac iz koverte dao Stijepoviću po dogovoru sa Đukanovićem.

“Državno tužilaštvo će preduzimati radnje protiv svih onih lica za koji postoji osnovana sumnja da su učinili krivično djelo, pa bez obzira na njihovo prezime i funkciju. Bez obzira da li se radi o Đukanoviću, Markoviću, Stankoviću, Đokiću i slično. Državno tužilaštvo nije željoteka da postupa po nečijim željama, već isključivo na osnovu pravno valjanih dokaza”, kazao je Stanković.

1 Comment
  1. Janko komentariše

    PA DRUZE STANKOVICU STO SE SPRDATE SA NARODOM. PORED LOPOVLUKA I SVIH NECASNIH RADNJI SKORO SVIH GRADONACEL. I OSTALIH CLANOVA DPS VI TVRDITE DA NEMA ELEMENATA SUMLJE I ZA MILA GVOZDENOVICA BRAJOVICA MUGOSE I OSTALIH PROZVANIH OD STRANE DK. TIGA ….

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.