“Za budućnost Nikšića”: Strah i beznađe simboli vladavine DPS-a

2

Vrhunac licemjerja i bezobrazluka je kada DPS svoju listu u Nikšiću nazove ,,Zajedno mijenjamo grad nabolje” i kada nosilac liste, Sanja Damjanović, kaže kako se u njemu ,,kreira atmosfera straha i beznađa”, poručuju iz koalicije “Za budućnost Nikšića”.

“Tačno bi se moglo pomisliti da je neka druga politička opcija bila na čelu našeg grada svih ovih godina, ali ta obmana neće proći jer su Nikšićani dobro zapamtili i propatili pod vlašću DPS-a. I upravo su strah i beznađe simboli vladavine DPS, i to najviše u Nikšiću. Pa valjda su do sada imali kad da ,,mijenjaju nabolje” Nikšić, da otvore nova radna mjesta, podignu životni standard, ponude bilo kakvu perspektivu. Umjesto toga, od Nikšića koji je uvijek bio pokretač Crne Gore, kako u ekonomiji, tako i kulturi, DPS je iza sebe ostavio pustoš i sad je trenutak da se kaže – dosta”, navode oni.

Kako napominju, koalicija Za budućnost Nikšića okupila je ljude, partije, pokrete, intelektualce, mladost, sve one koji će nakon pobjede 14. marta snažno i odlučno raditi na tome da Nikšić bude grad razvoja i napretka, u kome će mladost imati perspektivu, iz koga se neće odlaziti.

“Krajnje je vrijeme za promjenu, za lokalnu vlast koja neće krasti od naše djece, nego stvarati poslove i pristojne plate za sve, a ne samo privilegovane. Lokalnu vlast koja prepoznaje da je snažan Nikšić osnova za snažnu Crnu Goru”, saopštili su iz ove koalicije.

2 Comments
  1. MIKI komentariše

    Srbi za Srbe, svi za Srpski Niksic. p.s. narode ne nasjedajte na prevaru zvanu Daka Davidovic.

  2. LipaLipa komentariše

    … “okupili” se i jedni i drugi, … posto se izdijeli, do “tasna, masna” partija, … jedino “orudje” kampanje, svadje, zastave leprsaju, … ni prdstava, kako “valja”, …ide to polako u proslost, … posle da se zagle, isplacu, … buducnost za nove snage, … dosta bilo njihovog “svadjanja”, … aj’ zajedno, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.