Vulin: Zahvaljujući hrabrim poslanicima njemačke ljevice, Evropa zna istinu o Kosmetu

Vulin: Zahvaljujući hrabrim poslanicima njemačke ljevice, Evropa zna istinu o Kosmetu

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, razgovarao je danas sa poslanikom partije Die Linke, članom Bundestaga Savezne Republike NJemačke dr. Aleksanderom Nojem.

Vulin je u razgovoru iskreno zahvalio dr. Noju i njemačkoj partiji ljevice na principijelnom stavu po pitanju Kosova i Metohije i poštovanju suvereniteta i integriteta Srbije.

„Zahvaljujući ovim hrabrim poslanicima čitava NJemačka i Evropa često imaju priliku da čuju punu istinu o Kosovu i Metohiji i položaju srpkog naroda koji tamo živi.

Pokret socijalista Vam je zahvalan što u Bundestagu jasno i nedvosmisleno podsjećate na kršenje međunarodnog prava od strane Međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji i što imate hrabrosti da u Bundestsgu kažete istinu koju ni Evropa, ni NJemačka ne vole uvijek da čuju.

Dr Aleksander Noj je iskreni i dosledni ljevičar, ali je, prije svega, iskreni borac za principe međunarodnog prava i prijatelj Srbije i srpskog naroda“, istakao je Vulin.

Poslanik Bundestaga dr. Aleksander Noj uputio je čestitke srpskom narodu, predsjedniku PS-a Vulinu i predsjedniku Srbije Vučiću povodom ostvarenog izbornog rezultata, prenose Večernje novosti.

Vulin je zahvalio dr. Noju na iskrenim čestitkama i uputio mu poziv da bude gost Pokreta socijalista u Beogradu.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *