Vulin: Vučić ne pokušava da nauči bilo čemu Duška Markovića, za njega je prekasno da uči!

3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je ponudio da Srbija plati poreski dug Mitropoliji crnogorsko-primorskoj Srpske pravoslavne crkve. Da je cilj Vlade Crne Gore stvarno izmirenje duga ova vijest bi ih obradovala. Umjesto zahvalnosti napad na Vučića. Cilj Vlade Crne Gore nije ni plaćanje duga ni poštovanje zakona. Srpskoj pravoslavnoj crkvi treba oduzeti imovinu, a Srbima pamćenje, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na izjavu premijera Crne Gore Duška Markovića u kojoj je naveo da “Mitropolija crnogorsko-primorska ne ispunjava poreske obaveze i da ih u tome neće podučavati niko pa ni predsjednik Srbije”.

– Predsjednik Srbije ce pomoći Srpskoj pravoslavnoj crkvi i sačuvati naše svetinje, ovaj put u Crnoj Gori. Vlada Crne Gore će morati da nađe neko drugo opravdanje za otimanje imovine Srpskoj pravoslavnoj crkvi, poreski dug, pravi ili lažni će biti pokriven. Aleksandar Vučić ne pokušava da nauči bilo čemu Duška Markovića, bio bi to gubitak vremena, za njega je prekasno da bilo sta nauči, zaključio je ministar Vulin.

3 Comments
 1. Ljuta komentariše

  Evo i vulin nesto pametno da izjavi

  1
  2
 2. Branislav komentariše

  Gospodine Markovicu podsecas me na ribu.Prihvati dok nije kasno da te puste u plicak jer tamo se ipak lakse dise nego da ostanes na suvom

  1
  1
 3. Munja komentariše

  A joj ovog pacova kada vidim, nemam napretka mjesec dana.. Bože mi oprosti, kako je ovo čedo od Vulina

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.