Vulin: Vučić je opet bio sam protiv svih

0

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocijenio je danas da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i u Bratislavi dokazao da je uporan i uspješan borac za Srbe, ali da je često sam protiv svih.

– Aleksandar Vučić je na skupu u Bratislavi pokazao pred kamerama kako izgledaju razgovori o Kosovu i Metohiji kada kamera nema. Šiptari kukaju i traže od EU da slomi Srbiju, a onda zaćute kada im Vučić dokaže da lažu. Za to vrijeme EU traži od Vučića da zanemari istinu i uzdrži se od borbe. I u Bratislavi i u Briselu Aleksandar Vučič je dokazao da je uporan i uspješan borac za Srbe ali da je često sam protiv svih – naveo je Vulin u izjavi za javnost.

On ističe da je Vučić jedini državnik na Balkanu koji hoće mir i koji ne pita koliko će ga to lično i politički koštati, a svi ostali brinu samo o sebi, čak ne i o svom narodu.

– Baš zato je Balkan sada tako nestabilan, suočen sa ”velikom Albanijom” i kukavicama koji po cijenu opstanka svojih naroda i država ne smeju da joj se suprotstve. Srbi su bili ponosni na svog predsjednika, ostali učesnici u dijalogu nisu imali čime da se ponose i pohvale – zaključio je ministar Vulin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.