Vulin: Umjesto što pljuje i laže, Đilas bi mogao da donira dio svog bogatstva!

1

Predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je da neće dozvoliti Draganu Ðilasu da gazi po radu svih koji Srbiju i njega u njoj čuvaju od užasa korona virusa.

– Od početka krize Ðilas i njegovi zaposleni u Savezu za Srbiju pljuju, lažu i napadaju Srbiju. Ðilas se bunio što vojska ima maske, pokušavao da vojnike posvađa sa medicinskim sestrama. Lagali su o broju zaraženih, izmišljali stotine mrtvih, Boško Obradović je pokazivao slike iz Italije i tvrdio da su u pitanju šatori na Avali, Tepićeva, Aleksić, pljuvali su po Srbiji gdje god su stigli. Napadali su Vučića što ne uvodi vanredne mjere, a onda su ga napali zato što ih je uveo. Bolnicu na sajmu su poredili sa logorom i nisu ućutali ni kada su kineski stručnjaci rekli da je to najbolja poljska bolnica na svijetu – rekao je Vulin.

On je dodao i da su pozivali građane Srbije da ne slušaju lekare, da se pobune, saopštio je Pokret socijalista.

– Tražili su sve što su mislili da će nanijeti štetu Vučiću, a koliko će to koštati Srbiju, nije ih bilo briga – naveo je Vulin.

On je rekao da “Ðilas za vrijeme svoje vlasti nije ostavio ni respiratore, ni obnovljene bolnice, ni velike plate u zdravstvu, ali jeste dugove i zdravstvo u kome je i stomatolog bio luksuz”.

– Sada je prilika da Ðilas donira dio svog bogatstva i pokaže da na zarađene stotine miliona evra nije problem da za respirstore izdvoji nekoliko miliona. Ne treba nam sukob, ne treba nam dnevna politika, ali neću da dopustim da Ðilas gazi po radu svih koji Srbiju i njega u njoj čuvaju od užasa korona korone – poručio je Vulin.

1 Comment
 1. Kafanski filozof komentariše

  Pa gospodine Vulin, ne bi on bio toliko bogat , da nije takvo zlo od coveka.
  Zalosno ali realno.
  To su ti poznati sebicni alfa ljudi.
  Oni svi imaju Soros Gene.
  Njima za njihovo bogatstvo, covjeciji zivot nista ne vredi.

  5
  3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.