Vulin: Što hitnije razgraničenje s Albancima

0

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da se zalaže za što hitnije razgraničenje s Albancima, jer ćemo, dodaje, samo tako moći da nastavimo da se bavimo sobom i svojim narodom.

– Ja sam za što brže i sigurnije razgraničenje sa Albancimaa. Ovo je moj lični stav i ja za ovo nemam ni podršku predsjednika Vučića ni Vlade Srbije, niti je Skupština ikada raspravljala o tome. Ali što prije između nas i njih bude tvrda i čvrsta granica prije ćemo moći da se bavimo sobom i svojim narodom a ne da se bavimo onim što neosuđeni ratni zločinci hoće da rade – izjavio je ministar odbrane u Vranju gdje je njegov Pokret socijalista ove godine obilježio Praznik rada.

Dodao je da uopšte nema dilemu da je u pravu, posebno, kako kaže, kad vidi da su protiv razgraničenja Njemačka, Hrvatska, Albanija, “Šiptari na Kosovu”, djelovi Bosne i Hercegovine, Crna Gora, Sjeverna Makedonija.

– Kad to vidim ja nemam nijednu dilemu da sam u pravu i da je ovo dobro za srpski narod. Kada se oni svi skupe na jednu stranu i kažu da su protiv nečega ja znam da je to dobro za srpski narod – zaključio je Vulin.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.