Vulin: Prije devet godina u Srebrenici rulja pokušala da ubije Vučića, niko od domaćina nije pokušao da ih obuzda, niko se nije izvinio, niko nije odgovarao

0

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, povodom navršenih devet godina od pokušaja ubistva aktuelnog predsjednika države Aleksandra Vučića u Srebrenici, saopštio je krivce treba tražiti u organima koji su trebali da zaštite premijera Srbije.

– Prije devet godina je u Srebrenici rulja pokušala da ubije premijera Srbije Aleksandra Vučića. Dok su ga linčovali kraj njega nije bilo ni jednog ministra iz Bosne i Hercegovine. Niko od domaćina i organizatora nije pokušao da obuzda rulju, niko se nikada nije izvinio, i niko nikada nije odgovarao. Aleksandar Vučić nije dozvolio da pokušaj njegovog ubistva utiče na odnose sa Bosnom i Hercegovinom. Ne zato što nije trebalo da utiče, već zato što nije dozvolio da utiče – rekao je Vulin, pa dodao:

– Krivce za pokušaj ubistva Aleksandra Vučića treba tražiti u organima koji su trebali da zaštite premijera Srbije. Tog dana Aleksandar Vučić nije izgubio obraz, ali njegovi domaćini jesu – zaključio je Vulin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.