Vulin poručio Rami: Pamet da izvozite ne možete, ali zato ste bez premca u izvozu narkotika

2

Ministar policije i policije i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prokomentarisao je provokacije Edija Rame povodom godišnjice bombardovanja SRJ od strane NATO-a.

– Veći je trag u politici Rama ostavio zasmijavajući kolege izborom šarenih čarapa i cipela, nego što je iznio neku ideju vrijednu pažnje. Premijer zemlje u kojoj je „žuta kuća“, morao bi da traži oproštaj što su u njegovoj zemlji otetim Srbima vadili organe i prodavali ih, a ne da vrijeđa zemlju i narod čijoj istoriji i kulturi može samo da zavidi- izjavio je ministar policije i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući provokacije Edija Rame povodom godišnjice bombardovanja SRJ od strane NATO-a.

– Ono zla što Albanija nije mogla da nama učini, učinili su NATO bombarderi. Zato se građanima Evrope Albanija zahvalila kako je mogla i znala, poslala im je najbolji dio svog društva, narko-dilere, da potruju djecu u zemljama Zapada. Rama pamet da izvozi ne može, ali zato je bez premca u izvozu narkotika. Da se Albanija nešto naljuti na EU i uvede im sankcije, pola EU bi upalo u apstinentsku krizu– rekao je ministar i predsjednik PS-a Vulin.

2 Comments
 1. Bosko komentariše

  Ti bi prvu upao u krizu..sa sve kumom DJ Zeksom…

  3
  3
 2. Misko komentariše

  U pravu je ovaj rom albanija je prva po izvozu narkotika na balkanu ali srbija je prva po izvozu ratnih zlocinaca

  3
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.