Vulin o režimu u Podgorici: Niko ne mrzi Srbiju kao bivši Srbi, smijete li građane s čijim životima se igrate, pogledati u oči!

0

– Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić opet pokazuje da je jedini lider na Balkanu kome je iskreno stalo do mira i iskreno stalo do dobrosusjedskih odnosa i često to radi na sopstvenu političku štetu. To nije neka velika tajna – da niko ne može da mrzi Srbiju koliko bivši Srbi”, prokomentarisao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin odluku režima u Podgorici da odbije pomoć Srbije u vidu pet respiratora.

“Ali da toliko mrze sopstvene građane, da odbijaju pomoć za sopstvene građane, za građane Crne Gore. Jedan respirator spasava prosјečno tri života, a odbili ste pet respiratora koje je ponudila država Srbija. Kako možete da pogledate svoje građane u oči i da li ćete smjeti da ih pogledate u oči sjutra? – izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin gostujući u emisiji Jutro TV Prva u odgovoru na novinarsko pitanje o odbijanju Crne Gore da primi pet respiratora kao donaciju Srbije.

Ministar Vulin je poželio da ti respiratori nikada ne zatrebaju, dodajući da je teško razumjeti da „ako mrzite Srbiju, zbog toga mrzite i sopstvene građane“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.