Vulin: Nema ništa istorijsko u Abazovićevoj posjeti Srbiji, šta drugo treba da uradi predsjednik Vlade Crne Gore?

4

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je razumljivo da je javnost u Srbiji uznemirena najnovijim jednostranim potezima iz Prištine koji imaju za cilj da se, kako ocjenjuje, predsjednik Aleksandar Vučić povuče i da napusti spoljnu politiku Srbije u odnosu prema Rusiji.

Vulin je naveo da je Albancima naređeno da odnose sa Srbijom zategnu do pucanja kako bi Srbija vojno reagovala, gdje bi se umiješali njihovi zaštitnici, nakon čega bi nastao haos.

Ne vidim ništa istorijsko u posjeti Dritana Abazovića

Ministar unutrašnjih poslova ocijenio je da nedavna posjeta predsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića Srbiji ne predstavlja nikakav istorijski momenat, da je on dobrodošao u Srbiju, ali da bi mu bilo drago da vidi da Crna Gora jednom povuče neki potez koji nije antisrpski.

„Tenzije uvijek treba da se smanjuju. Šta će predsjednik Vlade Crne Gore nego da dođe u Srbiju, šta tu ima neprirodno i istorijsko“, rekao je ministar Vulin za TV Pink.

Srbija jedina u Evropi nije uvela sankcije Rusiji

Aleksandar Vulin kazao je i da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Ruskoj Federaciji, prvenstveno zahvaljujući predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, njegovoj snazi i integritetu, te da bi većina članova Vlade Srbije zasigurno uvela sankcije Rusiji.

„Čak je i Bosna i Hercegovina uvela određene verzije sankcija prema Ruskoj Federaciji. Srbija je jedina država u Evropi koja nije uvela nikakve sankcije Ruskoj Federaciji i odmah da vam kažem, samo zahvaljujući Aleksandru Vučiću. Najveći deo Vlade Srbije bi glasao za sankcije, ne bi uopšte pitao nešto“, istakao je Vulin za TV Pink.

4 Comments
 1. Milos komentariše

  Valjalo bi da ti ministre spustis malo loptu,ako su vec i Vucic i Abazovic sve odradili kako treba,nema potrebe da ti dizes tenzije i dajes povododa ovim nasim izdajnicima ovamo da se hvataju za svaku izjavu..Odmori malo,ljeto je,iskuliras nedje uz more i sve super..P.S.Nista miliji Abazovic nije meni nego tebi,al pusti bar da se ovi takozvani “separatisti”guse u jadu zbog zblizavanja..

  1. Djujic komentariše

   On nista ne govori iz svoje sprzene glave ,on je usnijin trbuhozborac !

 2. Matooo komentariše

  Pičku srbijanska

 3. Matooo komentariše

  Pičko srbijanska

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.