Vulin: Lažove kao medije koji pomažu režim u Podgorici svijet nikad nije vidio!

7

Takve lažove, kao što su pripadnici vlasti u Crnoj Gori i njihovi medijski pomagači svijet nije vidio. Odgovorno tvrdim da predsjednik Aleksandar Vučić ne zna ni ko je Nemanja Stajić niti se sa njim viđa niti sa njim razgovara. Ali, bijednim lažovima je potrebno da od Srbije prave neprijatelje.

Ovo je za Novosti izjavio ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, reagujući na medijske napise u Crnoj Gori da je danas na granici između dvije države zaustavljen Nemanja Stajić “lični urbanista” predsjednika Srbije” koji je “funkcionerima SNS mimo propisa uknjižio 52 stana i lokala”.

– Ti ljudi su im krivi zato što su kod sebe imali 5.000 evra, iako je dozvoljeno da se unese 10.000. Ali, valjda Srbi ne smiju da imaju nikakve pare kod sebe. A ono što nikako ne smiju da imaju kod sebe to su srpske trobojke.

Podsjetimo, Stajić, koji je gradski sekretar za ozakonjenje i dvojica srpskih državljana kontrolisani su na graničnom prelazu Ranče “na osnovu operativnih podataka” crnogorske policije. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 11 zastava Srbije.

7 Comments
 1. Helm komentariše

  Korisni idioti koji su poslužili svojoj svrsi, a da toga nisu ni bili svjesni. Neko iz Srbije vjerovatno BIA javio je svojim kolegama iz ANB-a da jave policiji da ih zaustave na graničnom prelazu. Cilj je da se medijski napumpa namještena afera pred lokalne izbore u Nikšiću i sve ovo ide u korist Milu Đukanoviću, kojeg narod zove Milo lopove i njegovoj interesnoj grupaciji pod nazivom DPS. Aleksandar Vučić pomaže svom prijatelju i poslovnom saradniku Milu Đukanoviću. Podrška za prvu demokratsku Vladu koju predvodi Zdravko Krivokapić koja smeta režimu Aleksandra Vučića i bivšem režimu Mila Đukanovića koji pokreću ove prljve igre i pokušavaju da kompromituju novu Vladu. Milan Knežević da se odluči kome će da bude odan svom narodu ili Aleksandru Vučiću.

  10
  17
  1. Jeldžana komentariše

   Nema Vučić pametnijeg posla, nego da se bavi kompromitovanjem Zdravka Krivokapića. Čovjek je jedno pričao prije parlamentarnih izbora, a sad priča nekako drugačije, uvijeno. A to narod ne voli.

 2. Kontra revolucija komentariše

  Ovo sa Milom i njegovim partnerom Vucicem je tolko zastarela floskula da se ne moze više slušati !.
  Ima li nešto novo Helm ?.
  Da je Vucic Milov partner on bi bio još na vlasti !.
  Ovako ta glupa prica samo pali kod Djilasovih
  Krivokapicevih slepca !.
  I ovo sa pretenziom Srbije nad Crnom Gorom ne pali više !.
  Pa ko hoce bankrotiranog , bolesnog tigra u kavezu ?.
  Košta samo para, njega izleciti a kasnije samo ponovo da te ujede ?.
  Opustošena zemlja ! sve što je dobro bilo je pokradeno i opljackano !.
  A kamena, vode i neba ima i u Srbiji !.

  12
  10
 3. bajo. komentariše

  Nabijem i njega i trobojku na racku?

  4
  8
  1. Rade komentariše

   Bajo nabijes li tozastavu ka sto je Muhamed nabija Ajsu od 9 godina dijete? A Bajo tj Suljo?

 4. Jony komentariše

  Ovo je najveca laz. Vucic i Djukanovic rade za istoga gospodara. Gazda Im je isti. Vucic I Djukanovic su sluge.

  3
  4
  1. Rade komentariše

   Jony to je istina i samo avetni ne vide da su Vucic i Milo sluge jednog gazde. Ima i onih koji se trude da pokazu da to nije tako ali to rade za pare ili privilegije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.