Vulin: Kako crnogorska televizija ne pogriješi i pusti pjesmu “Oj, Srbijo, mila mati”!

3

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da prihvata greške Sjeverne Makedonije i Crne Gore u vezi sa markicom i puštanjem pjesme Marka Perkovića Tompsona, ali i upitao kako je moguće da nikad ne pogriješe na drugoj strani, prenosi Radio televizija Srbije (RTS).

Odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše markice koje je Sjeverna Makedonija štampala sa slikom karte Nezavisne Države Hrvatske (NDH) i to što su u Crnoj Gori puštane pjesme Tompsona na Dan pobjede, Vulin je rekao da su možda prije 75 godina pobijeđene države i vojske koje su propagirale nacizam i fašizam, ali ne i fašistička ideologija.

“Iz Sjeverne Makedonije su rekli da je u pitanju greška, evo ja hoću da im vjerujem, ali moram da pitam kako nikad ne pogriješe na neku drugu stranu? Kako se nikad ne desi da objave neku drugu kartu? I crnogorska nacionalna televizija je rekla da je greška što su pustili Tompsonov spot, kako ne pogriješe i puste pjesmu ‘Oj, Srbijo, mila mati'”, rekao je Vulin.

On je istakao i da smo na Dan pobede nad fašizmom imali prilike da vidimo da fašizam nije baš sasvim pobijeđen.
3 Comments
 1. Kafanski filozorf komentariše

  Treba da puste jedno uzicko ili Moravac, da se narod malo razveseli!.
  J..es Tompsona, to nije muzika!.
  Bora je za njega zakon!!!

 2. Q komentariše

  Ko kaze da je pogresila ,ja bi prije rekao da je to u skladu sa ideologijom DPS-a !?!

 3. Streetboys komentariše

  Ovaj navodni Srbin,Vulin neka se pogleda u ogledalo pa onda neka priča. Nesto je taman za paravog Srbina,mislim da je on kopile neko Tursko,sa obzirom na 500 godina jebanja sa Turcima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.