Vulin: Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo ući u NATO

1

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija dok je vodi Aleksandar Vučić, a on je ministar odbrane, neće biti član NATO pakta, niti će biti član bilo kog vojnog saveza i slediće politiku vojne neutralnosti.

Vulin je na skupu Pokreta socijalista u Požarevcu podsetio da je NATO na današnji dan pre 21 godinu izvršio jedan od najstrašnijih zločina prema srpskom stanovništvu i da su na Varvarinskom mostu stradali nedužni civili.

„Na današnji dan pre 21 godinu NATO je izvršio jedan od najstrašnijih zločina prema civilnom stanovništvu. Na Varvarinskom mostu ubijeni su žene, deca, ubijeni su najbolji matematičari, najbolje ćerke, najbolji sinovi, ubijena su naša deca“, naveo je Vulin.

Istakao je da će njegov Pokret socijalista Vučićevu politiku vojne neutralnosti uvek slediti i podržavati, prenosi Tanjug.

„Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, dok sam ja ministar odbrane, Srbija neće biti član NATO pakta, niti će biti član bilo kog vojnog saveza. Srbiji niko nikada neće moći da naredi da čini zlo kakvo je činjeno nama. Srbija je vojno neutralna, to je izabrala da bude, to je najčasniji put koji smo mogli da izaberemo i to je politika predsednika Vučića koju će Pokret socijalista doslovno i uvek podržavati”, rekao je Vulin.

Vulin je napomenuo da Srbija nikada neće prestati da traži odgovornost za zločine NATO pakta nad srpskim stanovništvom.

1 Comment
  1. Traktorist komentariše

    Koga boli kuac za poturocama

    2
    4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.