Vulin: Bulatović je uvijek bio uz svoj narod

0

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji predvodi delegaciju Republike Srbije na sahrani nekadašnjeg predsjednika Crne gore i Vlade SRJ, Momira Bulatovića, je porodici preminulog izjavio saučešće na gradskom groblju Čepurci u Podgorici.

Vulin je položio vijence u ime predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije.

Vijenci predsednika Vučića i Vlade Republike Srbije bili su jedini vijenci zvaničnika na odru prvog predsjednika Crne Gore i Vlade SRJ.

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, koji predvodi delegaciju Srbije na sahrani nekadašnjeg predsjednika Crne Gore i Savezne vlade Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) Momira Bulatovića, izjavio je da je Bulatović svojim životom zaslužio zahvalno sjećanje.

“Kada je počeo građanski rat u bivšoj Jugoslaviji, Bulatović nije oklijevao da stane uz svoj narod. Kada je počela agresija na SR Jugoslaviju, nije tražio opravdanja da se skloni pred NATO, već je opet bio uz svoj narod. I kada su razbijali braću opet je bio uz svoj narod. A Srbija pamti dobro, pamti zlo i svakom vraća po životu i po zasluzi”, istakao je ministar Vulin na podgoričkom groblju Čepurci.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.