Vulin: Bahatost njemačkog ambasadora priliči okupacionom komandantu Srbije

10

Bahatost koju je njemački ambasador Tomas Šib pokazao izjavom da je „bombardovanje Jugoslavije bilo potrebno da bi se spriječio genocid na Kosovu“, priliči njemačkom okupacionom komandantu Srbije, ali nikako ambasadoru, ocijenio je ministar i predsjednik PS Aleksandar Vulin.

Vulin je ukazao da su zločine predstavljali bombardovanje Srbije 1941. kao i 1999. godine.

On je dodao da bi 6. aprila, na dan kada je Njemačka u Drugom svjetskom ratu ubila desetine hiljada Beograđana, Šib morao da obilazi groblja i polaže vijence, a ne da pravda aprilsko bombardovanje Srbije 1999. godine.

Vulin ocjenjuje da je i komadanje Srbije 1941. bio zločin, kao i komadanje Srbije 1999. i da je 1999. SR Jugoslavija napadnuta zbog odbijanja da potpiše svoj nestanak u Rambujeu i zbog odnosa prema, kako kaže, „šiptarskoj manjini“, saopštio je Pokret socijalista, prenosi Tanjug.

10 Comments
 1. Radovic komentariše

  Nije vas bombardovo nato no vi sami sebe da prikrijete genocid u NEZAVISNA DRZAVA KOSOVA, aliiii poduvali ste racku

  2
  32
 2. branislav komentariše

  Ambasadore Šib 1999.g. ste po treći put u XX veku došli na našu teritoriju da nam ubijate decu.Volio bih da se varam ali činjenice govore da ako vam niko ne drži čizmu na vratu odmah se u vama javljaju genocidne namere.Vama će večito trebati staratelj ili ćete opet napraviti zlo u svetu.

  23
  1
 3. Kontra revolucija komentariše

  Potomci ovoga su verovatno svi nosili braun uniforme sa crvenom trakom i kukastim krstom !.
  Nisi oni nestali, oni samo spavaju !.

  20
  1
 4. Vrabac komentariše

  Ovako se u slobodnoj i ponosnoj zemlji komunicira sa ambasadorima koji umisle da se nalaze u svojoj koloniji. Gledajte i učite, miševi.

  17
  1
 5. Marko komentariše

  Gospodine Vilim kada neki diplomata priča sto nesmije ili govori neistine mi ga u CG proćeramo,kako i zasluzuje,uradite vi to ako imate znanja i petlje.Takvi i slični moraju biti non vrata a ne granata.😆

  2
  6
  1. Marko komentariše

   Non vrata..mali lapsus

   1
   3
   1. Marko komentariše

    Grata

    1
    3
 6. Milos komentariše

  Vulin je najinteligentniji ministar u Srbiji,covjek kojine odstupa odsvojih principa. Ima ih i kod nas ali im ne daju pozicije. Nijesu nista gori od njega ni Andrija ni Nebojsa niMilan. Ali im ne daju da nas vode. Nema srece ovamo. Ovamo ambasadori naredjuju. Da je nama jedan Vulin dje bi nam kraj bio

  5
  1
 7. Mapko komentariše

  “Tomas Šib pokazao izjavom da je „bombardovanje Jugoslavije bilo potrebno da bi se spriječio genocid na Kosovu“”

  Ni jedan sud, pa ni farsa i nelegalan “haski sramni sud”, nije ikad sudio bilo koga iz Srbije zbog “sprecenje genocida na Kosmetu”, sto znaci da ovaj “nacista” od svaba izmislja realnost koja se nikad nije desila, a na izmisljotine i na “sta bi bilo da je bilo”, ne moze se pravadati bilo koji zlocin. Srbija je trebala isterati nacista.

  2
  1
 8. Ćenta komentariše

  Vulin je politički bik

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.