Vulin: Ako vam je do dejtonske BiH ili se pridružite ili se razdružite

0

Potpredsjednik Vlade Replike Srbije i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin komentarisao je novi napad na njega od strane portala „Slobodna Bosna“.

„Čim nekom funkcioneru SAD pojasnim da su Srbi, bez obzira kojoj vjeri pripadali, slobodan narod koji sam odlučuje napadne me „Slobodna Bosna“. A da su stvarno slobodni i da im je do Bosne trebali bi da me podrže, jer branim i politiku BiH“  kazao je Vulin.

Podsjetio je da i BiH i Srbija smatraju da je Kosovo lažna država, te da obije države odbijaju da postanu članice NATO pakta, i obije države su protiv uvođenje sankcija Rusiji.

„Ali za „Slobodnu Bosnu“ BiH je samo ono što nisu Srbi a politika BiH nije ono što se stvara na osnovu Dejtona već samo ono što kažu bošnjački članovi predsjedništva BiH. Koliko god da se nervirate zbog slobodarskog duha Srba, dokle god je RS u okviru Dejtonske BiH, ni Sarajevo neće priznati tzv. Kosovo, BiH neće u NATO, a ni Rusiji se neće uvoditi sankcije. Zato gospodo ako vam je do dejtonske BiH ili se pridružite ili se razdružite“, poručio je potpredsednik Aleksandar Vulin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.