Vuksanović u Kolašinu: Autoput se finansira od novca građana, a ne DPS-a

0

Kandidatkinja za predsjednicu Draginja Vuksanović boravila je danas u posjeti Kolašinu gdje je posjetila sportsku zonu, Dom mladih i upoznala se sa gradnjom infrstrukturnih objekata. Ona je posjetila gradilište dionice autoputa i kazala da je njena posjeta kao poslanice u Skupštini otkazana, što je “još jedna potvrda konstatacije EU” o “zarobljenoj državi”.
“Uprkos tome danas smo tu da ne dozvolimo sebično prisvajanje najvećeg infrastrukturnog projekta radi nečije kampanje. Ovaj autoput je finansiran novcem svih građana i pripada svima. Ne pripada niti malo više onima koji se ugrađuju u njegovu gradnju, niti onima koji su zaboravili petlju za uključenje na put. Očekujem da će put biti završen u ugovorenom roku i na kvalitetan način, kao i da će javnost biti informisana i da se od građana neće kriti važne činjenice o njegovoj izgradnji”, kazala je Vuksanović.
Ona je do Kolašina stigla vozom, a kako navode u saopštenju “iskoristila je priliku da razgovara sa građanima o izazovima sa kojima se srijeću”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.