Vuksanović Stanković bi da smijeni Leposavića i Spajića

17

Dva eksponenta “ekspertske” vlasti, ministar pravde Vladimir Leposavić i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, u slučaju da se utvrdi dvojno državljanstvo, hitno se moraju smijeniti jer po zakonu to više ne mogu biti, poručuje poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

Kako navodi, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović umjesto nemuštih stavova, kao kod zakona o registru prebivališta “ima – nema” i “tamo – ovamo”, mora da za dvojicu drugih ministara pokrene proceduru utvrđivanja postojanja dvojnog državljanstva u skladu sa članom 24 Zakona o crnogorskom državljanstvu.

“Nadamo se da će ministar Sergej Sekulović biti na strani zakona za koji se deklaratorno zalaže”, napisala je Vuksanović Stanković na Twitter-u.

17 Comments
 1. Maja komentariše

  Što ova žena čini i priča prosto je sramota i za slušati je i za gledati.

  116
  3
  1. Vasoje komentariše

   NEZAVISNA DRZAVA CG ne treba genocidni cetnikkleronacisticki ološ a nikako u strukturama vlasti, stoku procerati

   127
   1. Momo komentariše

    Pravo zboriš, ne trebaju ni u srbiji ali genocidaši ostaju genocidaši. Srbi u CG treba da preuzmu bar 20% odgovornosti, krivnje za genocid jer nemali broj klaše đecu u Bih. Neka im je na obraz.

    1
    10
 2. LipaLipa komentariše

  … dvijno drzavljanstvo je dostignuce, veliko bitno, … zasto bi se neko odricao bilo kojeg drzavljansta, … naravno da nasi zakoni, po ovom pitanju, diskiminirajuci, … ne pije “vodu” intimnost sa drzavom, … svojim djelima neko, pa i apostol, … dokazuje svoju lojalnost, dobru namjeru prema drzavi, … glasacko pravo je sasavim druga stavar, … nema nekih tvrdih stavova u EU preksi o tome, … na ako ima pravo glasanja, neko ko zivi van u svijetu, … zasto ne bi to pravo, imao neko ko zivi u Srbiji ili obrnto, … mora se postovati princip jednakosti po ovom pitanju, … aj’ zdravo, …

  9
  1
  1. Prle komentariše

   Lupa ova puši**rka, kao i uvjek !

   16
   2
   1. LipaLipa komentariše

    … pusis ga ti ‘dobra” prlino, odavno, … od kad ti ga milo “sravio” … aj’ zdravo, …

 3. Ускок komentariše

  Prčilica se pomamila opet, traba joj nešto za smirenje !

  17
  1
 4. Ivi komentariše

  Nije joj ni čudo što se razbjesnila. Produvala je potpuno. Nije nije pao kao ona. Ona je ušla u ambis.

  10
  1
  1. Žile komentariše

   Al smrdi ka prčevit jarac.

 5. Borko komentariše

  Ko još u Crnoj Gori uzima SDP za ozbiljno…!?

  9
  1
 6. Ivi komentariše

  Ajde Draginja, da je trebalo da postojite gurnuli bi Vas Europljani, pogotovu te male partije. Ada kako su se nakrali da 97 Milo dobije Momira. 14000 za jednu noć. Oni vas neće Ranke vas neće. Driti je Albanac a Kosovo misle da rešavaju, sad su izbori u Albaniji, treba trava da se miče, ada nije tu slučajno. Još zeleni, da sve utule fabrike pa da se nakupuju. Znaš baka gurne zelene a onda demohrišćani dodju da metu iza toga. Ajde, neće te bre.

 7. Andrija2010 komentariše

  draginja fuksanovic bi najjradje da svi daju ostavke a da ona sa 2,8 ostane na vlasti. kad inog tvog tvora od muza gurnu u cosak popusit ces i ti cigarilos prcevita kozo

 8. PekiDj komentariše

  Nek prvo smijene sve one ostatke DPS-ovog režima!

 9. Mirso komentariše

  Sad će tebe Ivica za koji dan u penziju. Ivice pripremi se da krojiš prčenicu. Ona oće dva puta ali da ga ne vadiš

 10. Filip komentariše

  Ovo zlo poludjelo,nema je ko jebat

 11. branislav komentariše

  Gospođo Draginja divim ti se sve dok ne progovoriš.

 12. Mirko komentariše

  Bitno je kako ljudi rade svoj posao, za državljanstva ćemo lako. Oživljavanje CG je prioritet sad. Uhvatite se životnih tema gospođo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.