Vuksanović: Sjever moramo oživjeti

0

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore, Draginja Vuksanović, poručila je država treba da pomogne ekonomsku revitalizaciju sjevera imajući u vidu zavidan ekonomski potencijal i prirodne resurse ovog dijela zemlje.
“Država mora posebno raditi na oživljavanju proizvodnih kapaciteta na sjeveru, posebno u Rožajama koje je nekada bilo regionalni industrijski centar jer samo tako možemo zadržati ljude da ostanu ovdje“, kazala je Vuksanović tokom posjete Rožajama gdje je razgovarala sa predsjednikom te opštine Ejupom Nurkovićem.
Ona je naglasila da će tokom predsjedničke kampanje biti fokusirana na konkretne probleme sa kojima se suočavaju građani.
“U cijeloj Crnoj Gori a posebno na sjeveru nezaposlenost je glavni problem zbog čega nam ljudi odlaze, pa je zato naša zajednička dužnost da učinimo sve što je u našoj moći da loše trendove zaustavimo i pokrenemo obnovu zemlje”, kazala je Vuksanović.
Ona se u Rožajama susrela i sa predstavnicama majki sa troje i više djece i dala podršku, kao i u mnogim prilikama do sada, njihovoj časnoj i pravednoj borbi za prava koj su im bespravno oduzeta.
Vuksanović im je poručila da želi da bude glas svih građana, a posebno onih obespravljenih i osiromašenih, koje je država ostavila na milost i nemilost partijskim tajkunima i otudjenim pojedincima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.